Skip to content

راهنمای کامل آزمون آلس ترکیه ALES

از آزمون آلس ترکیه(ALES) چه می دانید؟

محتوا

از آزمون آلس ترکیه (ALES) چه می دانید؟ 

  آزمون آلس ترکیه (ALES) یک آزمون طبقه بندی برای انتخاب و توزیع دانشجویان در دانشگاه های کشور ترکیه است. دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و یا دکترا را دارند، می بایست آزمون آلس ترکیه (ALES) و یا آزمون GRE (درصورتی که قصد ادامه تحصیل در ترکیه به زبان انگلیسی را دارند) را پشت سر بگذارند. در این مقاله صفر تا صد آزمون آلس ترکیه (ALES) مورد بررسی قرار گرفته است.

چه افرادی متقاضی شرکت در آزمون آلس ترکیه (ALES) هستند؟

بر اساس قوانین ناظر بر موسسات آموزش عالی ترکیه، افراد متقاضی تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد و دکتری و همچنین پرسنل دانشگاهی (مدرس، دستیار پژوهشی، مترجم و مدیر آموزشی) باید در آزمون آلس ترکیه (ALES) که توسط مرکز پذیرش و جابه جایی دانشجویان ترکیه (ÖSYM) برگزار می شود، شرکت نمایند. نتیجه کسب شده در آزمون آلس ترکیه (ALES) موثرترین عامل در اخذ پذیرش دانشگاه های ترکیه است. افرادی که در خارج از کشور ترکیه تحصیلات کارشناسی را گذرانده اند، در صورت اخذ گواهی معادل می توانند در آزمون آلس ترکیه (ALES)  شرکت کنند. 

از آزمون آلس ترکیه(ALES)  چه می دانید؟ 
افراد متقاضی تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد و دکتری باید در آزمون آلس ترکیه (ALES) شرکت نمایند.

تاریخ برگزاری آزمون آلس ترکیه (ALES) چه زمانی است؟

آزمون آلس ترکیه (ALES) دوبار در سال برای ترم های بهاره و پاییزه برگزار می گردد. تاریخ دقیق برگزاری امتحانات و مهلت ثبت درخواست، هر ساله توسط OSYM اعلام می شود. داوطلبان با مراجعه به سامانه پذیرش و توزیع دانشجویان ترکیه و مطالعه اطلاعیه های مربوطه می توانند از زمان دقیق آزمون آلس ترکیه (ALES) مطلع شوند.

به طور معمول آزمون آلس ترکیه (ALES) در ترم بهار در ماه های آپریل و می برگزار می شود و زمان ثبت درخواست برای آن در ماه مارس است. اگر داوطلبان قصد شرکت در آزمون آلس ترکیه (ALES) برای ترم پاییز را دارند، ماه اکتبر زمان ثبت نام آزمون و در ماه نوامبر تا دسامبر تاریخ برگزاری آزمون آلس ترکیه (ALES) است.

آزمون آلس ترکیه (ALES) در تمامی حوزه های مشخص شده (81 مرکز در ترکیه، نیکوزیا – قبرس و بیشکک – قرقیزستان) ساعت 9:30 به وقت آنکارا برگزار می شود.

تاریخ برگزاری آزمون آلس ترکیه (ALES) چه زمانی است؟
دانشگاه کوچ koc university در شهر استانبول

مقاله پیشنهادی : آزمون یوس، آزمون تومر و آزمون ست را مطالعه نمایید

فرایند ثبت درخواست برای شرکت در آزمون آلس ترکیه (ALES) چگونه است؟

ثبت الکترونیکی درخواست

ثبت درخواست شرکت در آزمون آلس ترکیه (ALES) به صورت الکترونیکی و از طریق وب سایت مرکز پذیرش و توزیع دانشجو کشور ترکیه (OSYM) انجام می شود. با توجه به اینکه یکی از شرایط اصلی برای ثبت درخواست، ارائه مدرک معتبر آموزشی است (مدرکی که در سامانه ÖSYM دارای اعتبار باشد) و انجام آن برای دانشجویان سایر کشور ها پیچیدگی هایی دارد، لذا پیشنهاد می شود قبل از ثبت نام در سامانه ÖSYM حتما با کارشناسان و مشاوران مهاجرتی مشورت نمایید. 

بر اساس قوانین کشور ترکیه، مسئولیت درج صحیح اطلاعات و درستی آن با فرد متقاضی است و در صورت بروز هرگونه تناقض بین اطلاعات درج شده و مدارک ارائه شده، حتی پس از شرکت در جلسه آزمون آلس ترکیه (ALES)، امکان رد درخواست و مردود نمودن متقاضی وجود دارد.

اگر پیش تر برای شرکت در هریک از آزمون های سامانه ÖSYM در این سامانه ثبت نام نموده اید، اطلاعات شما در سیستم ÖSYM موجود است و با دسترسی مجدد به اطلاعات تحصیلی خود می توانید برای ثبت نام در آزمون آلس ترکیه (ALES) اقدام نمایید. امکان تغییر و یا ویرایش اطلاعات درج شده در این سیستم نیز وجود دارد.

انتخاب اولویت مرکز آزمون

آزمون آلس ترکیه (ALES) در 81 مرکز آموزشی کشور ترکیه، نیکوزیا (پایتخت قبرس، فقط برای ترم بهاره) و بیشکک (قرقیزستان) برگزار می شود و متقاضیان در انتخاب حوزه امتحانی مورد نظر خود آزادی عمل دارند. ساکنان سایر کشور ها (غیر از این سه کشور) برای شرکت در آزمون باید وارد ترکیه بشوند.

لیست مراکز و کد های امتحانی هر ساله در سایت OSYM منتشر شده و قابل دسترسی است. داوطلبان با استفاده از لیست منتشر شده می توانند مرکز آزمون آلس ترکیه (ALES) را برای خود انتخاب و اولویت های خود را مشخص کنند. به غیر از کد ها و محل های ذکر شده، هیچ گزینه دیگری را نمی توان انتخاب نمود و پس از اتمام مهلت ثبت درخواست، امکان تغییر مرکز آزمون وجود ندارد.

در صورت تکمیل ظرفیت یک حوزه امتحانی و یا بروز برخی شرایط از پیش تعیین نشده، OSYM در خصوص محل آزمون آلس ترکیه (ALES)  داوطلب تصمیم گیری می کند و عموما این کار را با توجه به آدرس های درج شده در فرم ثبت نام و اولویت های داوطلب انجام می دهد. 

فرایند ثبت درخواست برای شرکت در آزمون آلس ترکیه (ALES) چگونه است؟
مرکز دانشگاهی Sabanci University

پرداخت هزینه شرکت در آزمون

داوطلبان می توانند پس از تکمیل مراحل درخواست، نسبت به پرداخت هزینه آزمون آلس ترکیه (ALES) اقدام نمایند. هزینه شرکت در آزمون برابر 70.00 لیر ترکیه است که از طریق بانک های مورد تایید OSYM قابل واریز است. (لیست این بانک ها در سامانه موجود است)

همچنین داوطلبان می توانند هزینه شرکت آزمون آلس ترکیه (ALES) را از طریق یکی از کارت های اعتباری رایج و در سامانه OSYM به صورت الکترونیکی پرداخت نمایند.

داوطلبان باید توجه داشته باشند تا زمانی که پرداخت هزینه الکترونیکی صورت نگیرد و یا تاییدیه پرداخت فیزیکی در مهلت مقرر صادر نشود، علی رغم ثبت تمامی اطلاعات و ارسال مدارک، فرایند ثبت نام آزمون آلس ترکیه (ALES) تکمیل نمی شود و دانشجو اجازه شرکت در جلسه آزمون را نخواهد داشت.

لیست هزینه های قابل پرداخت برای آزمون آلس ترکیه (ALES) را در ادامه ملاحظه می فرمایید.

  • هزینه آزمون: 70.00 لیر (18٪ مالیات بر ارزش افزوده شامل هزینه های آزمون می شود)
  • هزینه خدمات: 3.00 لیر
  • هزینه دریافت رمز عبور از سامانه OSYM: 5.00 لیر
  • هزینه به روز رسانی عکس در سامانه OSYM: 10.00 لیر
  • سایر هزینه های جانبی مانند ثبت اعتراض به نتایج، ثبت سوالات، صدور اسناد و غیره که تعرفه های آن از طریق سامانه ÖSYM تعیین می شود.

داوطلبان باید توجه داشته باشند که هزینه های پرداخت شده به هیچ وجه قابل استرداد نیست، بنابراین در صورت عدم دقت در ارسال مدارک و یا بروز هرگونه نقصی در روند ثبت درخواست آزمون آلس ترکیه (ALES)، علی رغم پرداخت هزینه، درخواست آن ها رد شده و هزینه مسترد نمی شود. از این رو مشاوره و کسب نظر کارشناسان مهاجرتی در این زمینه بسیار ضروری به نظر می رسد.

تکمیل فرایند درخواست و ارائه مدارک

پس از ثبت الکترونیکی درخواست شرکت در آزمون آلس ترکیه (ALES) می بایست برای ارسال مدارک اقدام نمود، محل های مورد تایید از طریق همین سامانه قابل دسترسی است. ارائه فیزیکی درخواست را تنها در روز های کاری و ساعات اداری باید انجام داد.

پس از تحویل مدارک، افسر ناظر سند تایید اطلاعات ثبت نام (ARI) را به داوطلب می دهد تا وی صحت اطلاعات و کیفیت مدارک ارائه شده را بررسی و تایید نماید. 

در خصوص ویژگی های آزمون آلس ترکیه (ALES) چه می دانید؟

دفترچه سوالات آزمون آلس ترکیه (ALES)

یکی از مهم ترین نکات در خصوص آزمون آلس ترکیه (ALES) این است که این آزمون به زبان ترکی استانبولی برگزار می شود و شامل دو بخش عددی (Numerical 1 & Numerical 2) و دو بخش کلامی (Verbal 1 & Verbal 2) است. هر دو بخش به صورت یک دفترچه در اختیار داوطلبان قرار می گیرد و داوطلبان پاسخ های خود را در پاسخ نامه علامت می زنند. 

در خصوص ویژگی های آزمون آلس ترکیه (ALES) چه می دانید؟
بررسی ویژگی های آزمون آلس ترکیه (ALES)

به هرکدام از بخش های آزمون آلس ترکیه (ALES) 40 سوال اختصاص داده شده است (مجموعا 120 سوال) که داوطلب می بایست طی مدت زمان 150 دقیقه به آن ها پاسخ دهد. 

بخش ریاضی آزمون برای سنجش منطق عددی و ریاضی داوطلبان طراحی شده است و برای پذیرش در رشته های کارشناسی ارشد و دکترای مرتبط با ریاضی (مهندسی، معماری، نرم افزار و غیره) وزن ارزیابی بیشتری را به خود اختصاص می دهد. در حالی که بخش کلامی (زبانی) آزمون آلس ترکیه (ALES) برای سنجش منطق و شناخت زبانی داوطلبان طراحی شده و در پذیرش افراد برای رشته های زیرگروه علوم انسانی (مانند ادبیات، حقوق، زبان، تاریخ، جغرافیا و غیره) وزن ارزیابی بیشتری دارد. 

سوالات آزمون آلس ترکیه از کیفیتی برخوردار است که فارغ التحصیلان موسسات آموزش عالی رشته های مختلف می توانند به آن پاسخ دهند.

دفترچه سوالات آزمون آلس ترکیه (ALES)
Istanbul Technical University

حداقل نمرات لازم برای قبولی در آزمون آلس ترکیه (ALES)

حداقل نمرات لازم برای قبولی در آزمون آلس ترکیه (ALES)
OSYM مرکز پذیرش و توزیع دانشجو در ترکیه

همه متقاضیان باید حداقل سه آزمون از چهار آزمون مربوط را تکمیل کنند. حداقل امتیاز لازم برای آزمون آلس ترکیه (ALES)  معادل 55 امتیاز برای برنامه های کارشناسی ارشد بدون پایان نامه و 80 امتیاز برای متقاضیان شرکت در دوره های دکترا است. باید توجه داشت که وزن ارزیابی نتایج آزمون آلس ترکیه (ALES) معادل 50 درصد پروسه قبولی تحصیلات تکمیلی در کشور ترکیه می باشد و از این جهت می توان آن را موثرترین عامل قبولی در دانشگاه های دولتی ترکیه دانست. 

نتایج آزمون آلس ترکیه (ALES) از تاریخ اعلام به مدت سه سال اعتبار دارد و در صورت تمایل شرکت کننده، به سازمان، دانشگاه و مرکز علمی مورد درخواست وی ارسال می شود.

نحوه ارزیابی نمرات آزمون آلس ترکیه (ALES)

نکته ای که داوطلبان می بایست به آن توجه داشته باشند این است که نتایج آزمون آلس ترکیه (ALES) به شیوه نمره منفی یک چهارم محاسبه می شود و از آنجایی که پاسخنامه ها به شیوه کامپیوتری تصحیح می شوند، قلم خوردگی، عدم پر کردن صحیح گزینه ها و موارد این چنینی می تواند به ضرر داوطلب باشد.

پس از محاسبه تعداد پاسخ های صحیح و تعداد پاسخ های غلط و کسر یک چهارم آن از گزینه های صحیح، نمره خام داوطلب حاصل می شود. فرآیند ارزیابی نمره خام آزمون آلس ترکیه (ALES) در سه مدل صورت می گیرد.

  • بر اساس میانگین وزنی نمرات در بخش های عددی 1 و عددی 2 و کلامی 1 و کلامی 2. این روش برای دوره های کارشناسی ارشد و دکتری در کلیه گروه های علوم اقتصادی و اداری و برخی از تخصص های دانشکده های آموزش و پرورش در نظر گرفته می شود.
  • محاسبه نمره آزمون آلس ترکیه (ALES) بر اساس ریاضی 1 و ریاضی 2. این روش برای دوره‌های کارشناسی ارشد و دکتری در گروه‌ها یا بخش‌هایی است که موضوعات ریاضی بیشتری مانند معماری، علوم و مهندسی دارند.
  • محاسبه نمره آزمون آلس ترکیه (ALES) بر اساس زبان شناسی 1 و زبان شناسی 2. این روش برای برنامه های کارشناسی ارشد و دکترا در گروه  ها یا بخش هایی است که بر موضوعات علوم انسانی مانند حقوق، زبان، جغرافیا، تاریخ و ادبیات تمرکز دارند.
نحوه ارزیابی نمرات آزمون آلس ترکیه (ALES)
پاسخنامه های آزمون آلس ترکیه (ALES) به شیوه کامپیوتری تصحیح می شوند

دریافت کارنامه آزمون آلس ترکیه (ALES) و ارائه آن به مراکز آموزشی

داوطلبان پس از شرکت در آزمون آزمون آلس ترکیه (ALES) می توانند با مراجعه به سامانه ÖSYM و با وارد نمودن شماره کاربری و رمز عبور، از نتایج مربوط به عملکرد خود مطلع شوند. اطلاعات کارنامه اولیه که شامل ریز نمرات حاصل از بخش های مختلف و تعداد پاسخ های صحیح و غلط آن هاست، هم به زبان ترکی و و هم به زبان انگلیسی قابل دسترس است.

پرینت کارنامه آزمون آلس ترکیه (ALES) که در زیر آن کد تصادفی مربوط به سامانه OSYM درج شده باشد، معتبر است و قابلیت ارائه دارد. اما برای ارسال به دانشگاه مورد نظر می بایست در سیستم مذکور درخواست را ثبت نمود تا کارنامه از طریق مرکز پذیرش و توزیع دانشجو (OSYM) برای دانشگاه یا مرکز علمی مورد نظر ارسال شود. این مدرک از تاریخ اعلام به مدت سه سال دارای اعتبار است.

مدارکی که برای  شرکت در آزمون آلس ترکیه (ALES) باید ارائه نمود

مواردی که داوطلبان شرکت در آزمون آلس ترکیه (ALES) می بایست با خود به همراه داشته باشند بسیار مختصر و ساده است و به جز این موارد مشخص شده، اجازه ورود هیچ نوع مدرک و یا وسیله دیگری را به سالن آزمون نخواهند داشت.

مدارکی که برای  شرکت در آزمون آلس ترکیه (ALES) باید ارائه نمود
OSYM  برگزار کننده آزمون آلس ترکیه (ALES)

اولین موردی که معمولا توسط مسئولان امنیتی بررسی می شود، مجوز ورود به جلسه آزمون آلس ترکیه (ALES) است، این مجوز از 10 روز قبل از آزمون در سامانه OSYM قابل دسترسی است. باید توجه نمود در هنگام پرینت سند مذکور موارد زیر به وضوح قابل رویت باشند. در صورت وجود نقص در هریک از آن ها، اجازه ورود به جلسه صادر نخواهد شد.

  • بارکد و کد تصادفی سامانه OSYM مندرج در پایین سند
  • تصویر واضح داوطلب
  • اطلاعات مربوط به مرکز آزمون، ساختمان، سالن و محل دقیق آزمون

علاوه بر مجوز ورود به جلسه، یک مدرک شناسایی معتبر باید به همراه داوطلب باشد. بر اساس اعلام OSYM برای ورود به جلسه آزمون آلس ترکیه (ALES) تنها مدارک زیر مورد تایید است و هر چیزی غیر از این موارد ممنوع  می باشد.

  • برای شهروندان کشور ترکیه؛ شناسنامه یا گذرنامه معتبر
  • افرادی که از کشور های دیگر در آزمون آلس ترکیه (ALES) شرکت می کنند؛ گذرنامه دارای اعتبار
  • کارت های صورتی-آبی متعلق به افرادی که با اجازه قانونی وارد ترکیه شده و وراثت قانونی آن ها مورد تایید است.

به جز مجوز ورود به جلسه و مدرک شناسایی، داوطلبان شرکت در آزمون آلس ترکیه (ALES) تنها می توانند یک بطری آب با خود به همراه داشته باشند و هرچیز دیگری غیر از موارد فوق ممنوع بوده و سبب اخراج متقاضی از جلسه آزمون آلس ترکیه (ALES) می گردد.

ابزار مورد استفاده برای پاسخ دهی به سوالات (قلم، پاک کن، تراش) و همچنین آب نبات و دستمال توسط ÖSYM ارائه خواهد شد.

افراد دارای معلولیت جسمی چگونه می توانند در آزمون آلس ترکیه (ALES) شرکت کنند؟

افراد دارای معلولیت های جسمی که متقاضی شرکت در آزمون آلس ترکیه (ALES) نیز هستند؛ پیش از هر اقدامی می بایست اطلاعات مربوط به نوع معلولیت خود را در سامانه OSYM ثبت نمایند. سپس فرم مربوط به وضعیت جسمانی را از سامانه دریافت نموده و به همراه یک نسخه مورد تایید مرکز بهداشت ترکیه که تایید کننده وضعیت جسمانی اظهار شده می باشد را به صورت فیزیکی به مرکز پذیرش و توزیع دانشجو کشور ترکیه ارائه نمایند.

افراد دارای معلولیت جسمی چگونه می توانند در آزمون آلس ترکیه (ALES) شرکت کنند؟
ÖSYM همکاری های قابل توجهی با افراد دارای مشکلات جسمی دارد

پس از درج و تایید اطلاعات فوق در کارتابل مربوط به متقاضی، این موارد روی مجوز ورود او به جلسه آزمون آلس ترکیه (ALES) و سایر امکاناتی که باید در اختیار وی گذاشته شود منعکس می شود.

باید توجه داشت که اعمال هرگونه تغییرات در اطلاعات وضعیت جسمانی در سیستم، فقط توسط OSYM انجام می شود. گزارش پزشکی، باید از دانشگاه یا بیمارستان دولتی گرفته شده باشد و سایر گزارش ها پذیرفته نمی شوند. مواردی که می بایست پیش از ثبت درخواست آزمون آلس ترکیه (ALES) به OSYM ارسال شود شامل موارد زیر است.

  • یک کپی تایید شده از گزارش های پزشکی (از جمله آزمایش شنوایی برای ناشنوایان)
  • فرم اطلاعات سلامت/معلولیت جسمی که از طریق سامانه قابل دریافت است.
  • اظهارنامه متقاضی شرکت در آزمون که وضعیت سلامتی/معلولیت جسمی وی را بیان می کند.
  • یک کپی از اطلاعات ثبت نام آزمون آلس ترکیه (ALES)

 قابل توجه است که اگر پیش از این برای سایر آزمون های OSYM این پروسه را انجام داده اید، برای آزمون آلس ترکیه (ALES) نیاز به تکرار آن ندارید و اطلاعات وضعیت جسمانی در سامانه مرکز پذیرش و توزیع دانشجو موجود است.

در خصوص میزان تعیین ناتوانی افراد برای شرکت در جلسه آزمون آلس ترکیه (ALES) و امکاناتی که باید در اختیار افراد با معلولیت جسمی قرار گیرد (مانند کمک خواننده برای افراد دارای مشکل بینایی یا به همراه داشتن سمعک برای افراد کم شنوا و غیره) کمیسیون مربوطه در ÖSYM تصمیم گیری می کند و ماحصل تصمیم آن ها روی مجوز ورود به جلسه آزمون درج خواهد شد.

سالن جلسه آزمون آلس ترکیه (ALES) مربوط به افراد با ناتوانی های جسمی از سایرین جدا می باشد و در صورت تایید وضعیت جسمانی آن ها، می توانند از لوازم مورد نیاز خود استفاده نمایند. ÖSYM همکاری های قابل توجهی با افراد دارای مشکلات جسمی دارد و در حد امکان موارد مورد نیاز آن ها را در اختیارشان قرار می دهد.

افراد دارای معلولیت جسمی چگونه می توانند در آزمون آلس ترکیه (ALES) شرکت کنند؟
دانشگاه Bilkent University

اطلاعات مربوط به انواع معلولیت های جسمی و شیوه ثبت درخواست به انضمام امکاناتی که در هنگام جلسه آزمون آلس ترکیه (ALES) در اختیارشان قرار می گیرد، از طریق سایت ÖSYM قابل دسترسی و مطالعه است. قبل از ارائه هرگونه درخواستی حتما این موارد را مطالعه نمایید و یا با کارشناس و مشاور مهاجرتی با تجربه در این خصوص مشورت بفرمایید.

نکات قابل توجه برای متقاضیان شرکت در آزمون آلس ترکیه (ALES)

پرداخت های بانکی و اینترنتی

متقاضیان شرکت در آزمون آلس ترکیه (ALES) باید توجه داشته باشند که برخی از بانک ها به سبب عدم مراوده اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران، قادر به ارائه تاییدیه پرداخت به OSYM برای داوطلبان ایرانی نیستند (مانند کلیه شعب آ. ک‌. بانک اعم از باجه های دریافت/پرداخت، خودپرداز ها و درگاه های بانکداری اینترنتی). از این رو حتما پیش از انجام پرداخت های بانکی، از مشاورین امور مهاجرتی کسب اطلاع و یا لیست بانک هایی که این امکان را برای متقاضیان ایرانی فراهم می کنند را از سامانه OSYM جست و جو نمایید.

نکات قابل توجه برای متقاضیان شرکت در آزمون آلس ترکیه (ALES)
نکات قابل توجه برای متقاضیان شرکت در آزمون آلس ترکیه ALES

نحوه ارائه اظهارنامه ها به OSYM

بر اساس مقررات مرکز پذیرش و توزیع دانشجو، کلیه مکاتبات متقاضیان آزمون آلس ترکیه (ALES) می بایست از الگوی استاندارد معرفی شده توسط این مرکز پیروی کند. جهت رسیدگی به درخواست ها باید اصل آن ها را به OSYM ارسال نمود و به درخواست های فکس شده یا کپی ترتیب اثر داده نمی شود.

فرمت استاندارد مورد نظر OSYM از طریق سامانه این مرکز ارائه شده است.

نکات قابل توجه برای متقاضیان شرکت در آزمون آلس ترکیه (ALES)
ورود به جلسه آزمون آلس ترکیه (ALES)

اهمیت و کاربرد آزمون آلس ترکیه (ALES) برای پذیرش در دانشگاه های این کشور

برخی از دانشگاه های ترکیه به جای آزمون آلس ترکیه (ALES) با مدرک بین المللی GRE یا GMAT دانشجو می پذیرند. عموما شورای آموزشی دانشگاه ها با معیار های مبتنی بر شورای آموزش عالی ترکیه (YÖK) نسبت به پذیرش دانشجو و بررسی درخواست آن ها اقدام می کنند. اما به طور کل تاثیر معیار های ارزیابی آزمون آلس ترکیه (ALES) کمتر از 50 درصد نیست.

علاوه بر این، برخی از دانشگاه ها برای پذیرش دانشجویان بین المللی، آزمون آلس ترکیه (ALES) را جزء شروط اصلی خود قرار داده اند و برخی دیگر به نمره این آزمون نیاز ندارند. بر اساس تصمیم سناتورهای دانشگاه ها، معیارهای محدودیت درخواست برای نمره آزمون آلس ترکیه (ALES) سال به سال متفاوت است.

با توجه به توضیحات فوق، آزمون آلس ترکیه (ALES) یکی از معیار های رایج پذیرش دانشجو در دانشگاه های کشور ترکیه است؛ از این رو پیش از هرگونه اقدامی، حتما در خصوص دانشگاه مورد نظر و شیوه پذیرش دانشجوی بین المللی در آن دانشگاه تحقیقات لازم را انجام دهید و از کارشناسان و وکلای مهاجرت با دانش و با تجربه، کسب اطلاع نمایید.

تحصیل در ترکیه

ترکیه مقصد بسیاری از مهاجرین تحصیلی از ایران و دیگر کشورهای جهان بوده و رتبه بالایی در جذب دانشجویان بین الملل دارد. با کامل ترین راهنمای آشنایی و تحصیل در ترکیه با نبولا آکادمی همراه باشید.

فرم سینگل بلاگ

هنوز نظری داده نشده است.


دیدگاه خود را وارد کنید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *